Close

ALGEMENE VOORWAARDEN

Fotografie

Op de foto’s gemaakt door Jentl van Wijk (Levensfotografie / Woordkunsten) rust copyright. Zonder toestemming van Jentl van Wijk mogen de foto’s niet voor andere doeleinden dan privé worden gebruikt. Het is niet toegestaan foto’s te kopieëren of doorverkopen.

Digitale bestanden die u ontvangt van Levensfotografie in lage resolutie (LR) of in hoge resolutie (HR) mogen niet door u zelf bewerkt worden zonder nadrukkelijk toestemming.
Publiceren van de foto’s mag enkel met medeweten van Levensfotografie en nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam (Levensfotografie, Woordkunsten, en/of Jentl van Wijk en/of logo. Het insturen van foto’s gemaakt door Levensfotografie voor wedstrijden of promotiedoeleinden is enkel toegestaan na toestemming van Levensfotografie en met nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam en/of logo

Levensfotografie is niet aansprakelijk voor afdrukken (Canvas, fotoafdrukken, etc) die gemaakt worden bij andere leveranciers dan geadviseerd door Levensfotografie. U kunt foto’s en fotoproducten in hoge kwaliteit bestellen via Levensfotografie. Hiervoor werkt Levensfotografie samen met diverse professionele vaklaboratoria voor fotoafdrukken en fotoproducten.

Prijzen

De prijzen op de website van Levensfotografie zijn vermeld in Euro’s en tenzij anders aangegeven inclusief BTW. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen.

Levering

De foto’s worden door Levensfotografie worden gepresenteerd in een online fotoalbum. Tenzij anders overeengekomen duurt dit tot 3 weken na de fotosessie. Na het doorgeven de keuze van de fotobestanden worden deze aangeleverd met een download-link.
Ook kan afgesproken worden een persoonlijke afspraak te maken om gezamenlijk het resultaat van de reportage te bekijken.
Voor de levering van fotoproducten en -afdrukken werkt Levensfotografie samen met diverse professionele leveranciers. Voor de levering hiervan is Levensfotografie afhankelijk van de bij de leverancier gebruikelijke levertijden.

Promotie

Levensfotografie heeft en behoudt het recht de door de fotografe gemaakte foto’s te gebruiken voor de website, portfolio, social media en marketing doeleinden. Wanneer de klant hier niet mee akkoord gaat, dient dit bij boeking duidelijk te zijn aangegeven. De fotografe kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de afbeeldingen buiten haar medeweten elders op het net worden geplaatst.

Betaling

Na boeking ontvangt u digitaal de factuur. U dient bij het boeken van een fotoshoot een (aan)betaling te doen. De hoeveelheid is afhankelijk van het gekozen pakket. Dit is om de door u gekozen reportage vast te leggen. De aanbetaling zal in geen geval geretourneerd worden. De restant betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf te gebeuren. Dit kan door bankoverschrijving, PayPal, iDeal of contante betaling. Het is mogelijk te pinnen bij Levensfotografie.
Het is mogelijk gebruik te maken van een betaalplan waar we een persoonlijk plan maken te betalen in termijnen.

Boeken en Annuleren

Het boeken van een reportage kan enkel per email. Bij annulering van de reportage zal een nieuwe afspraak worden gemaakt. Annulering ontslaat de klant niet van zijn betaalverplichting. De aanbetaling zal niet geretourneerd worden. Bij het niet komen opdagen, zonder afmelding, wordt het volledige bedrag van de fotoshoot in rekening gebracht.

Bij het boeken van de fotosessie wordt automatisch akkoord gegaan met de voorwaarden.