Close

Hoe nu verder?

Werkwijze

Heb je interesse om mij te boeken als fotograaf dan kun je contact met me opnemen. Ik hoor graag wat je wilt laten vastleggen en kan je vervolgens meer informatie geven. Samen zoeken we een goede locatie en datum uit om de fotosessie te plannen. Na het betalen van de fotosessie is de afspraak geboekt en bereid ik mij voor door bijvoorbeeld aanvullende vragen te stellen. Zodra de foto’s door mij geselecteerd en bewerkt zijn kun je kiezen uit een ruim scala aan fotoproducten in een persoonlijke webshop: afdrukken in verschillende formaten, canvas, dibond, hout, image boxes… Alles wordt zorgvuldig in een professioneel vaklab gemaakt om zo een prachtig product te leveren.

De fotosessie

De fotosessie is natuurlijk per situatie anders maar zal natuurlijk verlopen. Wees niet nerveus, je hoeft niet te poseren. Ik zal je helpen je op je gemak te laten voelen. Ook neem ik de tijd om jouw verhaal vast te leggen. Welk doel je ook hebt met de fotosessie.

Na afloop deel ik een preview. Daarna ga ik aan de slag met de foto’s. Door middel van een online (beveiligde) gallery en/of een persoonlijke app (waarmee je de foto’s altijd bij je hebt) kun jij vervolgens je producten kiezen en zorg ik na je keuze dat je deze met zorg thuis ontvangt of bij mij kunt afhalen. Het is ook mogelijk om de reportage op mijn kantoor in Oud Gastel te bekijken onder het genot van een kop thee en wat lekkers. Samen kunnen we dan mooie producten uitzoeken die passen bij wat jij zoekt. 

Informatie of boeken?

Heb je na het bekijken van de website vragen of interesse in werk van Levensfotografie? Je kunt contact opnemen om te boeken of je vragen te stellen. 


Het is ook mogelijk langs te komen in Oud Gastel (Noord Brabant, vlakbij Roosendaal). Momenteel gaat dit enkel op afspraak. 

LEVENSFOTOGRAFIE
Jentl van Wijk
Kerkstraat 18
4751 HN Oud Gastel

Ik heb een vraag over of wil graag een boeking maken voor: