Close

Jentl van Wijk

Herinneringen vastleggen. Ze daarmee bewaren. Voor onszelf, onze omgeving, het nageslacht.

Zelf ben ik moeder van twee prachtige kinderen en ik wil alles vastleggen. Ik wil het bewaren, de herinneringen. Geen moment van hun leven wil ik vergeten. Dus leg ik dit vast met beeld en taal om de herinneringen nooit te verliezen.

Levensfotografie. Het is het vastleggen van alles. Niet enkel een belangrijk moment. Maar alle momenten, omdat alles belangrijk is in een mensenleven.
Ik leg vast wat er is. Je zult me geen “cheese” horen roepen. De kinderen mogen spelen, ontdekken, zichzelf zijn. De liefde mag gevierd worden. Het verdriet mag er zijn. Alle emoties worden op een persoonlijke manier gevangen met mijn camera.


Met Levensfotografie wil ik het leven vastleggen. Van geboorte tot het afscheid en alles daartussen in. Een bevalling, de eerste minuten van een mensenleven. De eerste tijd van een baby in een gezin, hoe nieuw alles is. Liefde tussen twee mensen, het vangen op beeld. Een huwelijksdag, de verbintenis. Spelende kinderen, trotse ouders, liefdevolle grootouders. De heftigheid van een ziekte, een lange reis, het afscheid.

Het is het waard om te herinneren, om vast te leggen.
Ik vang graag jouw moment.

Nog meer weten?